Platteauramen bvba profileert zich als een echte familiezaak waar kennis en ervaring worden opgebouwd en doorgegeven van vader op zoon en die kwaliteit en klantgerichte aanpak vooropstelt. Onze aluminium en PVC ramen worden in ons eigen atelier gemaakt. Door te werken met een eigen professionele plaatsingsdienst kunnen wij al onze klanten een persoonlijk en servicegericht totaalpakket aanbieden. We zijn een belangrijke speler die actief is zowel op de particuliere renovatie- en nieuwbouwmarkt, als op de projectmarkt.

Om ons bedrijf verder uit te breiden en een goede dienstverlening te kunnen aanbieden, zijn we op zoek naar een administratief bediende.

Functieomschrijving:

Je staat in voor het onthaal in onze toonzaal te Dendermonde. Je bent dikwijls het eerste aanspreek- en referentiepunt van onze onderneming dus we verwachten een positieve en enthousiaste uitstraling die in de lijn ligt met onze bedrijfsvisie.

Je voert verschillende administratieve taken uit zoals het verwerken van inkomende en uitgaande facturen, het registreren van orderbevestigingen en levernota’s, …

Profiel:
Je genoot een secundaire opleiding.
Een eerste ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt, geen vereiste.
Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor nauwkeurigheid.
Je bent klantgericht en oplossingsgericht.
Verder ben je verbaal sterk en heb je geen schrik om telefonisch klanten te contacteren.

Aanbod:
We bieden je een uitdagende functie aan binnen een sterk groeiende familiale onderneming waar kwaliteit en expertise centraal staan.
Wij voorzien een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. Vast uurrooster, deeltijdse (4/5) werkregeling is mogelijk.
Verder zal je werken in een file-vrije omgeving en geniet je van vakantieperiodes tijdens het bouwverlof.

Heb je interesse, stuur dan je CV per mail naar info@platteauramen.be of per post naar Hoogveld 91, 9200 Dendermonde. Voor meer inlichtingen kan u ook telefonisch terecht op 052/52 05 86.