GEZOCHT: ATELIERMEDEWERKERS BUITENSCHRIJNWERK

Platteauramen bvba profileert zich als een echte familiezaak waar kennis en ervaring worden opgebouwd en doorgegeven van vader op zoon en die kwaliteit en klantgerichte aanpak vooropstelt. Onze aluminium en PVC ramen worden in ons eigen atelier gemaakt. Door te werken met een eigen professionele plaatsingsdienst kunnen wij al onze klanten een persoonlijk en servicegericht totaalpakket aanbieden. We zijn een belangrijke speler die actief is zowel op de particuliere renovatie- en nieuwbouwmarkt, als op de projectmarkt.
Om ons bedrijf verder uit te breiden en een goede dienstverlening te kunnen aanbieden, zijn we op zoek naar ateliermedewerkers.
Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar ateliermedewerkers die instaan voor de productie van ramen en deuren in PVC en aluminium. Je verzaagt de profielen op maat en staat in voor de montage en assemblage van het buitenschrijnwerk.

Profiel:
Je begrijpt detail- en aansluitingstekeningen en je kan werkplannen lezen.
Verder ben je handig en werk je nauwkeurig.
Je kan zelfstandig werken alsook samenwerken in een hecht team.
Ervaring in de sector van ramen en deuren is een sterk pluspunt.

Aanbod:
We bieden je een uitdagende functie aan binnen een sterk groeiende familiale onderneming waar kwaliteit en expertise centraal staan.
Wij voorzien een competitieve, aantrekkelijke verloning en je komt terecht op een vaste werkplek met vaste werkuren.
Verder zal je werken in een file-vrije omgeving en geniet je van vakantieperiodes tijdens het bouwverlof.
Heb je interesse, stuur dan je CV per mail naar info@platteauramen.be of per post naar Hoogveld 91, 9200 Dendermonde. Voor meer inlichtingen kan u ook telefonisch terecht op 052/52 05 86.