Beste klant,

Platteauramen volgt de ontwikkelingen van COVID-19, waaronder de informatie en adviezen die wereldwijd door gezondheidsorganisaties worden gepubliceerd. Tot en met maandag 16 maart is er geen enkele onderbreking geweest in de levering van onze producten of diensten als gevolg van de COVID-19-uitbraak. Onze eerste prioriteit is om de gezondheid en de veiligheid van onze werknemers, hun gezinnen en onze klanten veilig te stellen en dit zonder de dienstverlening aan klanten te onderbreken.

Op maandag 16 maart kregen we een eerste melding, namelijk van onze glasleverancier Sprimoglass, dat de productie bij hen voorlopig wordt stopgezet vanaf 17 maart. Gisteren kregen we de melding dat ook de rolluikenfabrikant volledig in lockdown gaat. Deze beslissingen hebben echter wel een immense impact op onze verdere werking voor de komende weken en/of maanden. In bijlage kan u de newsflash van Sprimoglass terugvinden.

Concreet betekent dit voor ons dat alle afspraken die gemaakt werden voor de plaatsingen vanaf 23 maart zullen opschuiven met minstens drie weken tot de federale overheid beslist om het werk opnieuw te laten doorgaan. Aangezien we ook sterk afhankelijk zijn van onze leveranciers bekijken we op dit ogenblik welke gevolgen dit heeft voor de lopende bestellingen.

De toonzalen in Dendermonde en Ternat worden gesloten conform de onderrichtingen van de federale overheid. Wij willen voor de gezondheid van u en onze mensen fysiek contact tot een minimum proberen te beperken.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon of het algemeen nummer 052/520.586. Het Platteauramen team