Ramen & Deuren

Klik hier voor uw ramen en deuren in aluminium & PVC 
Ramen en deuren vormen het gezicht van uw woning. Van buitenaf geven ze karakter aan uw gevel, terwijl ze van binnen zorgen voor de gewenste lichtinval en esthetiek. Wij creëeren voor u op maat gemaakte unieke modellen in aluminium en PVC.

Aluminium gefabriceerde ramen & deuren

1. Stevig en duurzaam

Vooreerst is aluminium extreem hard, sterk en weerstaat het aan wisselende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuur zet het beperkt uit. Er zijn geen gevolgen voor het aluminium zelf, zodat er geen kieren of scheuren ontstaan. Aluminium is een metaal, neemt geen vocht op en kent bijgevolg geen vochtuitzetting. Het is minder vatbaar voor krassen dan concurrerende materialen..

2. Isolerend

Het hedendaagse aluminium buitenschrijnwerk beschikt over meerkamerprofielen en is uitgerust met een thermische onderbreking, wat een goede isolatie garandeert.

3. Milieuvriendelijk

Aluminium kan voor 100% gerecycleerd worden

4. Inbraakveilig

Door de stevigheid van aluminium zijn de ramen en deuren ook extra inbraakveilig.

5. Onderhoudsvriendelijk

U geniet er levenslang van zonder te moeten investeren in verf, beits of vernis. Doorgaans volstaan een spons en wat water met een klein beetje detergent voor een normaal onderhoud.

6. Alle vormen en kleuren zijn mogelijk

Welke bouwstijl u ook kiest, aluminiumprofielen laten zich overal toepassen.. Qua vormgeving en kleur zijn de mogelijkheden van aluminium onuitputtelijk. Men kan ook kiezen uit een enorm kleurenpallet; mat, glanzend of structuurlak. Bovendien kunnen binnen- en buitenkant in een verschillende kleur gelakt worden.

PVC gefabriceerde ramen & deuren

1. Design

De afgeronde vorm van de profielen verfraait uw woning. Alle profielen zijn ontwikkeld met oog voor samenhang en detail. Op die manier passen ze naadloos in een klassieke, hedendaagse of zelfs avant-gardisitische architectuurstijl.

2. Meer Licht

Dankzij de nog fijnere en elegantere profielen, die toch uitermate stevig zijn (70 mm dik), bundelen de Zendow#neo ramen kracht, stevigheid en een optimaal gezichtsveld wanneer u naar buiten kijkt.

3. Isolatiepotentieel

Zendow#neo Premium PVC-ramen voor beglazing tot 54mm integreren de nieuwe Linktrusion-technologie. Daardoor bieden ze een uitzonderlijk isolatiepotentieel dat de EPB-vereisten ruimschoots overtreft.

4. Inbraakveilig

Zendow#neo ramen zijn compatibel met alle soorten veiligheidsbeslag. U kunt dus gerust zijn. De beglazing zit stevig vast in de sponningen, zodat inbrekers voor een lastige klus staan.

5. Duurzaam

Zendow#neo ramen zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan. Ze worden lokaal geproduceerd en dragen bij aan optimale energieprestaties. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en 100 % recycleerbaar op het einde van hun gebruikscyclus!

6. Personalisatie

We zetten de deur wagenwijd open naar meer mogelijkheden: u kunt de stijl van uw Zendow#neo ramen personaliseren (met sierlijsten, kleinhouten …) en u kiest zelf uw handgrepen (in messing, inox …) en het type raamopeningen.